Medikeeper.nl  
English site Deutsch site
Site français Website española

Home | FAQ | Belangrijke informatie | Schermvoorbeelden | Contact
 
 
Algemene informatie
Vakantie
Spoed
Privacy
Eenvoud
Invullen
Functionaliteiten
Overal
Tijdwinst
Mijn verhaal
Zelfzorg
Patiëntenvereniging
Sport & Fitness
Prijs
Verkoopadressen
FAQ
Links
Disclaimer

Beroepsgroepen
Belangrijke informatie

USB sticks 

USB sticks met een beveiligingsschuifje moeten gedeblokkeerd worden. 

Windows XP en Vista
De MediKeeper applicatie is in principe ontwikkeld voor Windows XP en Vista, maar kan ook geschikt zijn voor oude(re) Windows producten.

Windows ‘98
Degenen die nog Windows ’98 hebben wordt geadviseerd een USB-driver te installeren. Deze kan van diverse internetsites gedownload worden. Vergeet niet voor het installeren de stick in de USB poort te steken.

Apple/Macintosh
Indien uw Mac computer ook voorzien is van een Intel processor (Windows XP besturingssysteem) kan de MediKeeper in principe (uitzonderingen daargelaten) gedraaid worden.


Familieleden

Hoewel de MediKeeper applicatie een persoonlijk document is kunt u ook beknopte gegevens van een onbeperkt aantal familieleden opslaan.


Kopieerbeveiliging

De MediKeeper applicatie kan maar 1 x geïnstalleerd worden, hetzij rechtstreeks op een USB stick, hetzij op de harde schijf van uw computer. Dupliceren is dus niet mogelijk.


Backup

De MediKeeper heeft een backup functie. Wij adviseren om hier gebruik van te maken zodat uw gegevens niet verloren gaan.


Handleiding

De handleiding zit in de applicatie.


MediKeeper aan de sleutelbos

Als u de MediKeeper bevestigt aan uw sleutelbos waaraan ook uw huissleutels hangen, dan is het raadzaam om uw woonadres niet te vermelden of te beveiligen.


Foutmeldingen

Indien er sprake is van foutmeldingen dan is het voor de softwareontwikkelaars belangrijk een afdruk van de melding te krijgen zodat zij de oorzaak kunnen zien.


Formatteren

Wanneer u geen gebruik meer maakt van de MediKeeper stick kan de applicatie verwijderd worden en de stick voor andere dataopslag gebruikt worden.


Autorisatie computers

Het kan voorkomen dat in geval van gesloten systemen computers geen USB stick toelaten. De (netwerk)beheerder kan door middel van de instelling toegang autoriseren. Meestal zijn er wel computers in de buurt die voor algemene toepassingen gebruikt worden. Voor meerdere zekerheid is het niet onverstandig de meest essentiële gegevens ook in printvorm ter beschikking te hebben. Zorgverleners e.a. kunnen de gegevens uit de MediKeeper ook per e-mail doorsturen nog voordat u behandeld wordt.


Medicatie en vaccinaties

In de regel kunt u de medicatiegegevens van de verpakking overnemen. Het is niettemin verstandig om met uw apotheker, arts en/of andere zorgverleners te overleggen. Zorg altijd voor de meest recente gegevens!


Verantwoordelijkheid
U bent zelf verantwoordelijk voor de ingevoerde gegevens. Zorgverleners die u behulpzaam zijn met advies voor het invullen kunnen op generlei wijze aansprakelijk of in gebreke gesteld worden.


 

 

''MediKeeper is ontwikkeld i.s.m. Universiteit Twente/SST "
 
Belangrijk!

     
 
All content is Copyright MediKeeper.nl © 2006